Vedictaide 4U Oy

Palvelut

Free Vedic Art

Free Vedic Art on vapaa taideliike, jonka on kehittänyt ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman ja hän kuvasi menetelmäänsä seuraavasti:

”Vedic Art on menetelmä, jonka avulla muistamme, kuinka maalataan. Se ei ainoastaan muistuta, kuinka maalataan ja luodaan taidetta. Heti kun kuulemme taiteen seitsemästätoista vedisestä prinsiipistä, alamme muistamaan koko elämämme tarinan: mistä tulemme ja mihin olemme menossa.”

Free Vedic Art toimii yksilöllistä ilmaisua syventäen. Luovuuden käynnistäminen on kaiken etusijalla. Vedic Artin avulla jokainen ohjautuu hakemaan tarvitsemansa tiedon omasta itsestään, luovuuden ja intuition avulla. Tällöin alkaa syntyä luottamus omaan itseensä. Jokainen pääsee osalliseksi itsekoetun kuvantekemisen tuottamasta vapaudesta – ilman opettajan analyyseja, arvioita tai stressiä.

Tämä vaihtoehtoinen taiteen tekeminen vaikuttaa ihmiseen luovan prosessin kautta. Se on vapaa kaikista pakotteista, edeten omalla painollaan, tuottaen samanaikaisesti uusia ideoita ja oivalluksia niin taiteessa kuin elämässäkin. Luovuuden tuottama riemu on kuvanteon parhaita hedelmiä, joiden mausta saa nauttia pitkään ja niin usein kuin itse haluaa. Se rikastuttaa elämää ja ihminen – lapsesta aikuiseen – alkaa nauttia itsestään.

Vedic Artiin ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet oman ilmaisun tai
luovuuden kehittämisestä. Aikaisempaa koulutusta tai kokemusta maalaamisesta tai piirtämisestä ei tarvita. Vain värejä, paperia ja siveltimen veto: SIITÄ KAIKKI ALKAA

Free Vedic Art peruskurssit

Peruskurssilla käydään lävitse kaikki 17 Vedic Artin prinsiippiä piirtäen ja maalaten.

viikonloppukurssina, 3 viikonloppua la-su klo 10–16.

pitkänä viikonloppukurssina, 2 viikonloppua, aloitus jo perjantai iltana klo 17 -21,  lauantaina ja sunnuntaina klo 10–16

pitkänä peruskurssina, esim. kesäkurssina kesto 5–7 päivää.

Peruskurssit sopivat kaikille, jotka ovat kiinnostuneet taiteesta, luovuudesta ja sen kehittämisestä.

Peruskurssille voivat osallistua kaikki pohjakoulutuksesta ja kokemuksesta riippumatta. Tervetulleita ovat niin taidealan ammattilaiset kuin henkilöt, joilla ei ole maalaus- tai piirtämiskokemusta. Kurssi perustuu jokaisen omaan prosessiin, joten kurssilla ei ole minkäänlaisia arvioita, arvostelua tai analyyseja.

Luovan prosessin kautta sinulla on mahdollisuus saada erilaisia hyötyjä kuten stressin poistoa kehosta sekä mielestä, tuoda uutta sisältöä elämääsi! Tyhjiön täyttäminen luovuudella, vaikuttaa positiivisesti elämääsi ja työhösi, tuomalla uusia ajatuksia ja ideoita.

Kaikki peruskurssit ovat samanhintaisia, kts. hinnasto.

Free Vedic Art jatkokurssit

Viikonloppukurssina la-su klo 10–16

Vedic Artin jatkokurssit on tarkoitettu kaikille Vedic Art peruskurssin suorittaneille sekä edistyneimmille Vedic Art -maalareille.

Jatkokurssin sisältö määräytyy opiskelijan edistymisen mukaan.

Jatko I:ssä perehdytään kolmeen kosmiseen viivanpiirtotapaan aloittaa taiteellinen luominen ja kerrataan prinsiipit käyden samalla lävitse prinsiippien lisäykset.

Jatko II:ssa syvennetään luovaa prosessia ja tehdään näkemistä ja tietoisuutta avaavaa piirtämisharjoitusta nimeltään Ganesh.

Nimi ja Muoto sekä Muoto ilman nimeä kurssilla tehdään piirtämisharjoituksia.

Avaruuskurssilla syvennetään luovaa prosessia henkilökohtaisen vedisen astrologisen eli jyotish- kartan inspiroimana.

Avaruuskurssille voivat osallistua Vedic Artin peruskurssin, jatko I, jatko II sekä ”Nimi ja Muoto” sekä ”Muoto ilman nimeä”-kurssit käyneet.

Kaikki jatkokurssit ovat samanhintaisia, kts. hinnasto.

Yrityksille taiteellinen virkistäytymispäivä

1 päivä, enintään 6 tuntia

Tutustutaan taiteellisen prosessin kautta omaan luovuuteen ja sen mahdollisiin hyötyihin omassa työelämässä.

Hinnasto

 • Peruskurssi 1–17 prinsiippiä 130 € - 390 € /
  180 € - 540 €

  Kurssi sisältää opetuksen ja oman maalauspaikan. Kurssin kesto: 3x la-su. Kurssi toteutetaan 10 -16 välisenä aikana. 130 € per viikonloppu omilla tarvikkeilla ja 180 € per viikonloppu valmiilla tarvikkeilla.

 • Jatkokurssit 130 € / 180 €

  Kurssi sisältää opetuksen ja oman maalauspaikan. Kurssin kesto: la-su. Kurssi toteutetaan 10 -16 välisenä aikana. 130 € omilla tarvikkeilla ja 180 € valmiilla tarvikkeilla.

 • Avaruuskurssi 200 € / 250 €

  Kurssi sisältää opetuksen, maalauskankaan (80x100cm) ja henkilökohtaisen Jyotishkartan. Kurssin kesto: la-su. Kurssi toteutetaan 10 -16 välisenä aikana. 200 € omilla tarvikkeilla ja 250€ valmiilla tarvikkeilla.

 • Taiteellinen virkistäytymishetki 2h yrityksille 100 € / Hlö

  Taiteellinen virkistäytymispäivä yrityksille sisältää opetuksen ja tarvittavat materiaalit. Opetus tapahtuu yrityksen tiloissa tai heidän vuokraamassa tilassa.

Maalaukset

 • Henkilökohtainen intuitiivinen maalaus Määrittelemätön

  Taiteilijan intuitio inspiroi maalaukseen, sillä hetkellä ilmestyvän informaation tilaajan tai lahjan saajan sielun toiveesta tai tarpeesta. Hinta sovitaan ja maksetaan etukäteen. Maalaus tehdään joko maalauskankaalle tai pinkopohjalle, valitulle koolle ja asiakas maksaa postimaksun tai noutaa maalauksen. (Ei palautus oikeutta, kehykset eivät sisälly hintaan)

 • Uniikki valmis taulu Määrittelemätön

  Sovittavissa taiteiljan kanssa. Esimerkkejä galleriassa!

Hinnat sisältävät alv:n

Kurssien hinnat ovat per henkilö.

Kurssien peruutus viikkoa ennen kurssien alkua.

Huom! Myöhässä peruutetuista sekä peruuttamattomista kursseista yrityksellä on oikeus periä koko kurssimaksu.
Hinnan muutokset ovat mahdollisia. Hinnat voimassa toistaiseksi.